Valuta
  • Home
  • Retourneren of annuleren

Annuleren

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, dit is mogelijk. Zolang het artikel nog niet verzonden is heb je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren. Als je je bestelling wilt annuleren dien je ons te mailen op info@nragri.com.

 

Retourneren

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen deze te retourneren. De retourtermijn gaat in op de dag dat je jouw bestelling ontvangt. Nadat je de retourmelding hebt gemaakt, heb je nogmaals 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Het is enkel mogelijk om je bestelling te retourneren wanneer (voor zover mogelijk), alles nog in de originele verpakking zit.

Let op! Mocht je retourzending niet aan de retourvoorwaarden voldoen, dan is het mogelijk dat je een lager bedrag dan de aankoopwaarde gecrediteerd krijgt. Het is niet mogelijk artikelen te retourneren welke op jouw verzoek zijn aangepast of vervaardigd. Wij adviseren je dan ook om direct na ontvangt het artikel te controleren op beschadigingen.

Maak bewuste keuzes, koop slimmer en retourneer minder. Om deze reden is retourneren bij NR Agri B.V. niet gratis. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten van je bestelling. De retourkosten zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest en kunnen per pakketservice verschillen.

Binnen 14 dagen crediteren we het volledige bedrag terug mits het product in goede orde is ontvangen.

 

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Als je je bestelling wilt retourneren dien je ons te mailen op info@nragri.com.

Maak bewuste keuzes, koop slimmer en retourneer minder. Om deze reden is retourneren bij NR Agri B.V. niet gratis. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten van je bestelling.

 

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

We streven er naar om je binnen 14 dagen na ontvangt van de retour terug te betalen. Het gaat hierbij om terugbetaling van de artikelen inclusief de verzendkosten. Let op! Wil je artikelen retourneren? Dan betaal je wel de retourzending zelf! De retourkosten zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest en kunnen per pakketservice verschillen.

Wij betalen je terug op de manier waarop je de bestelling zelf hebt betaald. Let op! De 14 dagen is de wettelijk gestelde termijn. Normaliter verwerken wij je retour binnen 2 tot 5 werkdagen.

Melkstalonderdelen.nl

Trusted Shops certified

Shipping methods:

Payment methods: