Valuta

Reiniging

(1)
  • Niet op voorraad
   € 1,20
   Slangetje met versterking voor insteekjetters 150mm

  Reiniging

  Voor een goede melkwinning, waarbij de kwaliteit van de geleverde melk gewaarborgd blijft, mag een reiniging van de melkmachine niet ontbreken. Bij de reiniging van de melkmachine worden de melkresten en de opgedroogde melk verwijderd en voorkomt u kalk aanslag. Een reiniging met alleen water is niet voldoende om de bacterie groei tegen te gaan. Daarom wordt de melkmachine vaak alkalisch of met een zuur middel gereinigd om het vuil los te maken en te verwijderen. Door de reiniging worden sommige materialen grondig gebruikt en raken deze versleten. Deze onderdelen moeten daarom ook regelmatig worden vervangen en dit is gemakkelijk zelf uit te voeren.

  Melkstalonderdelen.nl heeft onder andere insteekjetters, spoelvingers en cupringen in het assortiment voor de reiniging van uw melkinstallatie. In onze webshop vindt u onderdelen voor de reiniging van de merken DeLaval, Fullwood en Westfalia-GEA. Alle onderdelen kunt u eenvoudig online bestellen en worden binnen 2 tot 5 werkdagen bij u thuis bezorgd. De onderdelen zoals de spoelplaat, cupring, spoelvingers en 2-weg vacuüm gestuurd afvoerventiel passend voor Westfalia 7801-6780-020 zijn origineel duur en daarom bieden wij imitatie onderdelen aan voor deze onderdelen. De onderdelen zijn van goede kwaliteit en zijn voordeliger dan de originele uitvoeringen.

  Pulsators en onderdelen

  Bent u naast nieuwe onderdelen voor de reiniging opzoek naar pulsators en onderdelen? Neem gerust een kijkje in ons assortiment pulsators en onderdelen. Wij bieden pulsators en onderdelen voor de merken DeLaval en Fullwood. U kunt hierbij denken aan een complete pulsator, een reparatieset, een spoel en een filter. Alle onderdelen zijn goed geprijsd waardoor u bij ons nooit teveel betaald!

  Melkstalonderdelen.nl

  Trusted Shops certified

  Shipping methods:

  Payment methods: