Valuta

Melkkauw en onderdelen

(1)
  • Niet op voorraad
   € 32,50
   Melkkap passend voor Miele 7720-1845-110

  Melkklauwen & onderdelen

  Bij melkstalonderdelen.nl hebben we een uitgebreid assortiment melkklauwen melkkappen en losse onderdelen van vele merken melkmachines tegen de laagste prijs. De gehele melkklauw hoeft niet altijd vervangen te worden, maar de melkkap kan wel versleten zijn. Om deze reden biedt melkstalonderdelen.nl ook melkkappen van vele merken melkmachines. Daarnaast bestaat een melkklauw uit RVS, rubberen en kunststof onderdelen, die u gemakkelijk los kunt bestellen. Kortom, in onze webwinkel vindt u passende melkklauwen, melkkappen en losse onderdelen voor merken zoals DeLaval, Boumatic, Fullwood, Westfalia en Manus.


  Melkklauwen

  Op melkstalonderdelen.nl vindt u melkklauwen passend voor DeLaval, Fullwood en Westfalia-GEA melkmachines. Bent u op zoek naar een Harmony melkklauw, een HCC melkklauw, een Freeway melkklauw of een Classic melkklauw bekijk hier dan snel ons assortiment.


  Losse onderdelen

  Naast de complete melkklauwen bieden wij ook een grote diversiteit aan losse onderdelen zodat u gewoon gebruik kan blijven maken van de onderdelen die nog werken van uw melkklauw. Bent u op zoek naar een onderdeel zoals een melkkap, inlegring, karabijnhaak of RVS Ring, u vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment.


  Slangen melkmachine

  Een melkklauw is verbonden met een melkslang om de melk op een goede wijze af te voeren richting de melktank. Melkstalonderdelen.nl biedt diverse soorten melkslangen van verschillende groottes en diktes. Naast melkslangen hebben wij ook pulsatieslangen, luchtslangen en andere onderdelen voor slangen in ons assortiment. Deze diverse soorten slangen zijn verkrijgbaar voor de diverse merken zoals Fullwood en Boumatic. 

  Melkstalonderdelen.nl

  Trusted Shops certified

  Shipping methods:

  Payment methods: